За продажба Къща, TERME RADENCI, Prekmurje, Словения, RADENCI

За продажба - Cod. 24703

  • Типология: Къща
  • Област: 360 m²
  • Номер на стая: 8
  • Етаж: 3

HOUSE SPA Radenci в и в близост до BAD Radkersburg

В непосредствена близост до SPA Radenci (въздух линия 500 m), църквата и центъра на селото и само на 5 км от известния туристически град Bad Radkersburg, I продават скорошно виден Къща със 7 спални спалня, 41 m2 хол, трапезария, кухня, килер , три бани, сауна, баня за гости и две големи тераси. Къщата за изба, изключително добре изолирани, е с централно парно отопление и охлаждане, подовете са покрити с керамични и дървени подове, вграден е и централна вакуумна система, троен стъклопакет PVC прозорци са оборудвани с електрически щори и комарници от термопомпа. Къщата, построена през 2012 г., има 360 m2 жилищна площ и 52 m2 голям гараж, стои на един красив слънчев ограден парцел от 2635 m2 с алуминиева електрическа входна врата, е засадена с декоративни и плодни дървета и оборудван с автоматична напоителна система и кладенец , Голям павиран двор води до къщата и гараж за 2 коли и инструменти. Къщата е свързана с електричество, вода, канал, газ, телефон, кабелна телевизия и интернет, е обзаведена и на разположение веднага.
Къщата на пограничните предлага уникална възможност за достигане до международните пазари успешно, тук са четири страни отговарят; Австрия, Словения, Унгария и Хърватия. Много хотели в Bad Radkersburg и много курорти и спа центрове в цялата Мур в Словения цялата година с швейцарската, германци и австрийци bellegt, на ... потърси услугите на алтернативната медицина, стоматология, различни масажи, спа-центрове Radenci и Park Therme Bad Radkersburg, както и много от местните Спа и плувни езера в Австрия и Словения, питат добра почивка и добър живот. В околностите са налични няколко тенис и голф игрища, местните ски зони и 4 Std.Autofahrt сте на Адриатическо море.
Южното изложение е гаранция за най-благоприятно време за, мекият климат и да не забравя, е, че отличното качество на живот все още е евтино тук!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB