За продажба Къща, Lendava/Lendva, Prekmurje, Словения, Lendavske gorice 412B

За продажба - Cod. 35806

  • Типология: Къща
  • Област: 100 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 1

На дъното на лозята на Лендва, едноетажна къща за продажба, построена на брега и реновирана веднага. В близост можете да стигнете до известната термална баня, училище, детска градина, здравен център, аптека, търговски център, театър и т.н. ... пеша. Идеален избор за млади двойки, малки деца.
Къщата е построена през 1975 г. и е реновирана през 2005/2006 с покрив, топлоизолация, пластмасови прозорци и входни врати. Отоплението е подгряване на газовата котелна система през 2015 г. и се решава през зимните месеци с помощта на голяма печка на дърва. Топлата вода се доставя от електрически бойлери. Сградата е в отлично състояние, двуетажна, двор с тераса, 177,5 нм - 93,7 нм полезна площ. Разходите за поддръжка на жилището са изключително ниски. Предната част на къщата е подходяща за паркиране на няколко автомобила непосредствено пред улицата - до къщата има голям, отделен 21 кв.м гараж.
На приземния етаж на къщата има просторно фоайе, голяма кухня, баня с душ и тоалетна, две по-малки стаи и гараж. На горния етаж можете да се качите на удобно, безопасно дървено стълбище. Тук ще намерите трапезарията и просторна светла всекидневна, от която можете да се разходите директно до приятна, уютна тераса и до вътрешния двор. В хола има хубава теракота с облицовани камини, която през зимата затопля приятна атмосфера.
Също вдясно е шведската кухня с малка килера, която е чудесна възможност за съхранение. От кухнята на дълга тераса също стигаме до двора. Има две спални или детска стая вляво и баня с вана и тоалетна.
Зад основната сграда има 102,2 кв. М. Двуетажна самостоятелна къща, горният етаж има полезно пространство от 42,2 кв. М., Което минава през малко покрито помещение към кухнята и след това идва в трапезарията и има още две стаята се отваря. В кухнята има малка баня с тоалетна и вана. След обновяване на малката част на малката къща е възможно да се разработи приятен малък апартамент за две лица, който е напълно отделен и може да бъде нает. Тъй като двете сгради имат отделна инфраструктура, те са независими една от друга.
На приземния етаж на къщата има уютна винена изба, която защитава вината, произведени от 400-те капиталистически лозя. Оборудването и оборудването, необходими за производството на грозде и вино, са основната цена на имота.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB