За продажба Хотел, strugnano, Portorose, Словения, dobrava 4a

За продажба - Cod. 40411

  • Типология: Хотел
  • Област: 950 m²
  • Номер на стая: 16
  • Етаж: p+1+2

В елитно място на Белведере над Изола се продава къща, построена между 1985 и 1990 г. На 1,275 м² земя има голяма къща с площ 850,6 м². Имотът се намира в района на ландшафтен парк Стънджан, само на 800 м от морето. Къщата се намира на тихо и идилично място, близо до алеите до Струнян и Изола. Голямото предимство на местоположението е близостта на Изола и Портороз, където се намира цялата необходима инфраструктура. Около сградата са засадени 120 маслинови дървета и средиземноморски плодове. Има и много полета за отглеждане на собствени био зеленчуци.

- на 200 м от хотел Belveder
- 800 м от морето
- 2 км до Изола или Порторож
-7км от Копер
-15км от границата с Рабуизе
- 1км до Лунен залив

Имотът представлява жилищно-търговска сграда, за която вече е получено валидно строително разрешение за адаптиране и реконструкция в хотелско настаняване. Очевидно е възможно да се адаптира всичко към други места за настаняване (апартаменти, общежитие) или към здравен туризъм (дентална клиника, клиника за красота).
Собствениците вече са получили всички необходими разрешителни за започване на строителството (строителната площадка вече е регистрирана законно), което означава, че купувачът може да започне строителството веднага. Имотът представлява отлична инвестиционна възможност, тъй като лесно може да бъде превърнат в печеливш имот с цялостен ремонт или преустройство. Възможностите за реконструкция на самата сграда са много, една от тях е да се създадат 6 големи апартамента. Собствениците вече са придобили и проекти за изграждане на стар хотел или луксозен пенсионен дом с капацитет 16 двойни стаи с баня и балкон), ресторант и голяма тераса. Земята предлага достатъчно паркинг.
Общата цена на корекцията и реконструкцията на старшия хотел е 550 000 евро!
Общата инвестиция (покупка на имота + реконструкция) се изплаща за 5 години !!

Не пропускайте тази фантастична бизнес възможност!

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB