За продажба Къща, Smartno ob Paki, Savinjska, Словения, Gavce 47b

За продажба - Cod. 38918

  • Типология: Къща
  • Област: 150 m²
  • Номер на стая: 5
  • Етаж: 2

Къщата е с пълно мазе. Тук ще откриете сутерен, трапезария с малка кухня, котелно помещение, тоалетна за гости и допълнителна стая, която можете да използвате като гараж. Пред главния вход има голяма тераса. На приземния етаж са разположени кухнята, дневната, банята и коридора. Дървеното стълбище води към тавана. Тук са разположени две спални и баня. Стаите са с радиатори, в баните всичко е подготвено за подово отопление, но все още няма печка в котелното помещение. С малко допълнителна работа (например на пода), къщата е готова за обитаване.

Град Гавце е част от община Шумно об Паки (Savinjska). На слънчевите и зелени склонове на Гавце се практикува лозарство. Околната среда е тиха и много добра за почивка. Въпреки че Словения е много малка, има какво да се види и направи. Тук бихме искали да споменем термалната вана Тополица и ски курорта Голте, които са само на 15-20 км от Гавце. Наблизо е езерото Velenje, което става все по-разпознаваемо поради многото дейности, които могат да се правят тук.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB