За продажба Други (земи), Maribor, Maribor, Словения, Ruše, Lobnica

За продажба - Cod. 30113

  • Типология: Други (земи)
  • Област: 3100 m²
  • Номер на стая: 0
  • Етаж: 0

В момента се продават по-красив и спокоен участък на Mariborsko Pohorje склонове. В непосредствена близост до ски курорт Марибор и 10 минути път с кола от центъра на града. В близост има много гори, ски писти и туристически пътеки. Парцелът е идеален за поставяне на почивка вила или дом, тъй като се намира в средата на природата и спокойна среда. Той е свързан с всички необходими връзки (ток, вода, канализация), че е лесно достъпен чрез път и той е всички необходими разрешителни за строеж. Има една стара къща, пуснато на парцела.

Размер: 3100 м2 / 33368 м фута (0,77 дка)
Цена: 35 € / м2
Също така е възможно да се закупи само половината от парцела, разходите за които са разделени на половина между продавач и купувач (прибл. 1500 €)

За град Марибор: Марибор е вторият по големина град в Словения и с просто 100.000 жители предлага както на мира и възможност. Той е дом на спорта, особено зимни спортове, като има много ски курорти наоколо, Похорие Ski Resort е най-известният и международно признати. През лятото на Pohorje спуска се превърне в прекрасно туризъм минаване на място, тъй като гората е enourmous и предлага много пунктове, отворени за изследване. Също така е дом на адреналин спортни състезания, особено спускане колоездене. Известно е също така и за това е производството на вино, тъй като регионът е богат с лозя и винарски пътеки. Градът е дом на най-старата грозде в света. Това е очарователно място, където можете да намерите както мира и вълнение, и където хората ще ви посрещнат с тяхната откритост и хумор, за които те са добре познати за.

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB