За продажба Вила, Izola, Primorska, Словения, Malija 147A

За продажба - Cod. 40629

  • Типология: Вила
  • Област: 125 m²
  • Номер на стая: 4
  • Етаж: 2

Къщата е разположена върху парцел от 600 м2; жилищната площ е приблизително 125 m2 на два етажа:

- приземен вход, хол с кухня, малка тоалетна и тераса;
- на първия етаж: коридор, 2 спални (15,5 квадратни метра и 9,5 квадратни метра), баня и килер (перално и сушилно помещение - ... ..).

Отвън, в приземния етаж на къщата, има котелно помещение и малко складово помещение с обща площ около 7 квадратни метра (над котелното на първия етаж има техническо помещение със спуснат покрив). Къщата е построена през март 2008 г. Основите са направени от стоманобетон по-често с дълбоки изкопи (тяхната стабилност позволява издигането на многоетажна къща).
Къщите са построени с класически тухли и покрити с топлоизолация (10 см полистирол) на приземния етаж са добавени 8 каменни стени. Таванското помещение не е използваемо; покривът е спуснат и завършен в таванско помещение с таван високо над стандарта и завършен с гипсокартон. Таванското помещение е изолирано с 20 см каменна вата. Отворите за прозорци и врати и интериорните врати са с италиански дизайн (дървените капаци, външната част на прозорците и вратите са от пластмаса, а вътрешността на прозорците е от дърво с двуслойно стъкло). Вратите към котелното и килера са изработени от алуминий. Приземният етаж на интериора е украсен с дървено стълбище с парапет от ковано желязо. Има възможност за инсталиране на камина на приземния етаж. Банята е с вграден душ. Входната врата е изработена от дърво.
Допълнително описание:
Отоплението е с пелети (около 1,5 тона на сезон или около 500 EUR / сезон). На приземния етаж е монтирано подово отопление, а на първия етаж - радиатори.
Околностите са подредени на няколко нива (в съответствие с терасовидния терен), със сигурност е разнообразна носеща стена, използваща съществуващия камък. От градината (от няколко страни), от терасата пред хола на приземния етаж и от двете стаи на първия етаж имате отворена гледка към морето (Порторож-залив Луция, Форма виво, полуостров Луция Марина Савудрия). Градо-Венеция). Не е възможно да се построи сграда пред имота. Достъпът до имота е възможен от няколко страни (Izola / Malija / Mala Seva; Lucija / Malija / MS и Portoroz / Valeta / MS и Izola / Jagodje / MS). Връзката на шината е свързана с Isola. Най-близкият търговски център е в Лучия (3 минути с кола), след това в Изола (8 минути с кола) и Копер (14 минути с кола). Местоположението е тихо сред перфектна природа (заобиколено от гората); на мястото се разширява изграждането на повече къщи.
Със сигурност следва стила на строителство на къща според местните тенденции: бетонни основи, класическа тухла, ръчно изработен камък (кафяво-син пясъчник), с аксесоари (червени тухли за украса на стените като вход към имота-земя на изток и запад, изграждане на кол, кладенец

РЕГИСТРИРАНИ ПОСЕЩЕНИЯ ЗА това съобщение

Посещения, дадени по страни на произход

Промяна на датите на периода

Запитване за тази обява


REALIGRO FREE ADVERT
Бих желал да получавам информация за подобни оферти
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Откажи
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Предпочитания

    Предпочитания За по-добро използване на сайта Realigro, настройте вашите предпочитания за език, валута, квадратни метри или квадратни инча.

    Задайте сега Да не се показва отново
BB